Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Συνθηματικό / email *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργήστε λογαριασμό

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα *
Συνθηματικό / email *
Κωδικός *
Επαλήθευση κωδικού *
Email *
Επαλήθευση email *
Captcha *

logo

novalac_bio2.png

Novalac bio No2 400g

Κωδικός : 3518072022051

Βιολογικό Γάλα σε Σκόνη 2ης Βρεφικής Ηλικίας
ΤΙΜΗ : 15,60 €

Διαθέσιμο σε 4 - 6 ημέρες

Πιστοποιημένο Βιολογικό Γάλα σε σκόνη 2ης Βρεφικής Ηλικίας χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO) και χωρίς φυτοφάρμακα

Εξασφαλίζει τη φυσιολογική ανάπτυξη των βρεφών.

Με πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και λιπαρά οξέα.

Πηγή βιταμινών Β12, C, E και Κ1.

Ενδεικτικός πίνακας διατροφής

Ηλικία (σε μήνες)Bάρος (kg)Γεύματα ανά ημέραΜεζούρες ανά γεύμαΒρασμένο νερό
6-12 7,5-12 3* 7 210

*Ως μέρος διαφοροποιημένης δίαιτας

1. Πάντα να πλένετε τα χέρια σας πριν την παρασκευή του γάλακτος. Πλένετε και αποστειρώνετε το μπιμπερόν, τη θηλή, καθώς και όλα τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσετε.

2. Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό για 5 λεπτά και μετά το αφήνετε να κρυώσει στους 40°C ή ζεσταίνετε καθαρό φρέσκο ​​μεταλλικό νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα έως 40°C. Γεμίζετε το μπιμπερόν με την απαραίτητη ποσότητα νερού.

3. Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης, χρησιμοποιώντας μόνο τη μεζούρα που υπάρχει μέσα στο κουτί (κοφτή επίπεδη μεζούρα). Μην πιέζετε τη σκόνη μέσα στη μεζούρα.

4. Ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη και να μην υπάρχουν σβώλοι.

5. Αφήστε το περιεχόμενο να κρυώσει μέχρι να γίνει χλιαρό (37οC). Δοκιμάστε τη θερμοκρασία του γάλακτος στάζοντας μερικές σταγόνες στο εσωτερικό του καρπού σας. Δώστε το γάλα αμέσως.

Δείτε επίσης

Σας ενδιαφέρει

NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επικοινωνία

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

27310 89 409

Κων. Παλαιολόγου 57, Σπάρτη, 23100

Ωράριο Επικοινωνίας

Δευτέρα - Σάββατο 08:00 έως 14:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 17:00 έως 20:30