Με λιπαρές ουσίες πλούσιες σε MCTs, όπου μαζί με το κατάλληλο ιξώδες προάγουν την ταχεία γαστρική κένωση και τη σωστή εντερική λειτουργία.
Αντιμετωπίζει τις Ήπιες και Μέτριες Αναγωγές, προάγοντας την Υγιή Ανάπτυξη των Βρεφών
Μειώνει τον αριθμό των αναγωγών.
Με λιπαρές ουσίες πλούσιες σε MCTs, όπου μαζί με το κατάλληλο ιξώδες προάγουν την ταχεία γαστρική κένωση και τη σωστή εντερική λειτουργία.
Αντιμετωπίζει τις Ήπιες και Μέτριες Αναγωγές, προάγοντας την Υγιή Ανάπτυξη των Βρεφών
| Ηλικία(σε μήνες) | Bάρος του βρέφους(kg) | Γεύματα ανά ημέρα | Μεζούρες ανά γεύμα | Βρασμένο νερό(ml) |
|---|---|---|---|---|
| 0-1 | 4 | 6-7 | 3-4 | 90-120 |
| 1-2 | 5 | 5 | 4 | 120 |
| 2-3 | 6 | 5 | 4,5 | 120-150 |
| 3-4 | 6,5 | 5 | 6 | 180 |
| 4-5 | 7 | 4 | 6-7 | 180-210 |
| 5-6 | 7,5 | 4 | 6-7 | 180-210 |
| 6-12 | 7,5-12 | 3* | 7 | 210 |
*Ως μέρος διαφοροποιημένης δίαιτας
1. Πάντα να πλένετε τα χέρια σας πριν την παρασκευή του γάλακτος. Πλένετε και αποστειρώνετε το μπιμπερό, τη θηλή, καθώς και όλα τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσετε.
2. Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό για 5 λεπτά και μετά το αφήνετε να κρυώσει στους 40°C ή ζεσταίνετε καθαρό φρέσκο μεταλλικό νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα έως 40°C. Γεμίζετε το μπιμπερό με την απαραίτητη ποσότητα νερού.
3. Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης, χρησιμοποιώντας μόνο τη μεζούρα που υπάρχει μέσα στο κουτί (κοφτή επίπεδη μεζούρα). Μην πιέζετε τη σκόνη μέσα στη μεζούρα.
4. Ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη και να μην υπάρχουν σβώλοι.
5. Αφήστε το περιεχόμενο να κρυώσει μέχρι να γίνει χλιαρό (37οC). Δοκιμάστε τη θερμοκρασία του γάλακτος στάζοντας μερικές σταγόνες στο εσωτερικό του καρπού σας. Δώστε το γάλα αμέσως.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κων. Παλαιολόγου 57, Σπάρτη, 23100
Δευτέρα - Σάββατο 08:00 έως 14:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 17:00 έως 20:30
![]()
Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Πληροφορίες